Hmma igen.

Kom äntligen hem för en stund sen.. Har varit en riktigt bra dag. Inte nog med att jag är nöjd med mina resultat så har jag t.o.m. fått mej lite solbränna.. tro det eller ej! I C2 fick jag 64 poäng och i B2 vet jag inte riktigt.. resultaten hann inte komma upp innan vi åkte. Men vi kommer att få ett mejl senare som det kommer stå i :) Inte för att jag har så höga förväntningar i B2 men det kändes bra för att vara första gången på några år som jag skjuter med ett grövre vapen.
Men jag kommer att uppdatera resultatet när jag fått mejlet.


See Yah!


Redo :)

Sitter just nu vid Älsklingens dator och väntar på att pappa och alla ska komma och hämta mej... sen bär det av till ännu en skytte tävling.. Har inte just sovit något så jag känner mej ganska trött.. Men jag ska sova lite i bilen så ska det nog gå bra idag=) hehe!
Ska nog ringa upp till dom och fråga hur det går.. För en gångs skull så var nog jag klar först idag.. jag var t.o.m. vaken när pappa ringde för att väcka mej :) STOLT! haha!


See Yah!

Nytvättad..

Idag har jag och Älsklingen lånat mammas och pappas gård för att tvätta av bilen. Hade på lite Bumber Shine också... nu ser den nästan ny ut :) Hehe! Lille Skruttis fick också följa med men hon fick sitta i sin sele.. men hon fick iaf. vara ute:) Såå söt när hon jagar flugor och fjärilar ;) Just nu sitter jag och funderar över vad vi ska äta idag.. men som vanligt så kan jag inte komma på nått. Förslag?? inte för att vi har så mkt hemma att välja på.. snarare tvärt om.. SUCK! Känns inte som att jag har någon större lust att ställa mej och laga mat i den här värmen. Nu har vi 31,7 grader inne.. fast vi har fönstret i köket öppet.. Ska se om Pappa kan hjälpa mej fixa några myggfönster som vi kan ha i varje rum.. skulle känns såååå skönt.. iaf. bättre än vad det är nu..

Imorgon ska jag upp 05:00. Jag, Pappa, Syrran, Syrrans pojkvän, Brorsan och Kusin ska iväg och skjuta.. tror att vi skulle åka typ 30 mil eller nått.. snark.. hatar att sitta i en bil så länge och jag inte festar.. men det kan jag juh inte göra imon. Jag och Pappa var upp på banan igår och jag testade skjuta med 32:an.. usch! det var länge sen... Fattar inte varför jag inte skjutit med den på ett tag... Så imon blir det första gången på länge så jag hoppas att det går bra.. Tror att jag ska ha datorn med mej så jag kan sitta vid den en stund i bilen.. jag får se..

Aja.. nu ska vi gräva lite i frysen och se om vi hittar nått som går att äta..


See Yah!

Matlagningskurs hos Pappa :P

Idag har jag & Madde varit på matlagningskurs hos Pappa :P Inte för att vi gjorde så speciellt mkt men vi tittade iaf. på. Men faan så gott det blev.. tror att det var minst 3 år sen jag åt Pappas Lasagne. Och det var verkligen värt att vänta på. Och sen franskan som han bakat tidigare på jobbet :P Mums.. Ska väl våga mej på att göra den själv nån dag när jag känner att jag har råd att misslyckas :D hehe! och lite tid också kanske.

Just nu sitter jag i köket.. Har satt fast lille Skruttis i sin sele så jag kunde öppna alla fönster i lägenheten. Lite korsdrag.. Skööönt.. just nu är det 30,9 grader varmt här inne... jag tror att jag smälter bort snart. fy faan säger jag..
Fick lov att öppna ett fönster i natt också för det gick inte att sova.. ett tag efter att jag hade stängt fönstret så tyckte jag att katten betedde sig lite underligt.. hon gick uppe på sängramen och glodde på väggen.. så jag tände lampan bredvid sängen och kollade jag med.. såg ingenting först men sen såg jag... uppe i hörnet var det fullt av små knott eller vad det nu var.. det var dom hon satt och spanade in.. Jag sa till Älsklingen att han fick stå ut en stund sen gick jag och hämtade dammsugaren... :D Moahaha! Sen var dom borta! Haha!

Tittade just till på termometern och nu är den nere på 28,6 grader varmt.. det drar juh lite kallt iaf. men om det ändå kunde vara lika svalt och skönt när man har haft fönstrena stängda ett tag också.

Nej nu sitter Älsklingen och flåsar mej i nacken och säger att jag e tråkig så vi ska väl försöka hitta på nått... inte för att det finns så mkt att göra.. men men vi ska göra ett försök =)

Just jaa... Madde!! Väck mej imon.. för jag SKA följa :) Måste se hur dom gör.. Tänker inte avslöja allt för mkt ;P


See Yah!


Inte långt ifrån nyvaken..

Adde ringde och väckte mej nyss och frågade om han fick låna internet innan han åkte till mora.. Sen satt vi och prata om vad vi ska göra på Musik & Motor Festivalen. :) Längtar... ska bli såå kul hoppas jag.
Väntar på att pappa ska ringa... Vi ska åka upp till Tommy på näset med syrrans bil.. E nå fel på den. Hoppas att det inte kommer att bli för dyrt för henne.
Nej nu ska jag ringa ett samtal som jag helst inte vill... men men jag måste.


See Yah!

Skruttis <3

Var tvungen att lägga ut en bild på min underbara sötnos Skruttan... <3

Love You!
Puss på dej gumman...

Har inte gjort så mkt idag...

Har iof följt med min moster ner i mora för att hämta mammas bil och syrran.. Mamma & moster skulle på bingo och Madde ville hem så jag fick väl offra mej då från min upptagna semester.. Hehe! Men hoppas att dom vinner :P

Madde sitter just nu mittemot mej med sin dator och knappar på som faan.. =)

Jaha.. så mkt hann jag skriva... nu vill hon låna min så hon kan sno lite musik för mej.. ajaa :P


See Yah!

En början...

Nu när syrran var här så hjälpte hon till lite att fixa till min sida.. som sagt.. en början iaf :) ska se om hon har tid att hjälpa till lite imorgon också. Hon visade mej några sidor som kunde vara till hjälp så jag ska väl försöka lite själv iaf... FÖRSÖKA:)

Satt även och spelade "Med Andra Ord" fast en annan version av det vi spelade förut. Adde är numera en sengångare, Ewa lösaktig, Madde en snorunge och jag IDIOT... tack så jävla mkt.. :D HEHE! men kul hade vi:)

Nej nu ska jag glo på en film... tro om  jag vågar se en skräckis?? hmm.. nej det får nog bli en komedi annars vågar jag inte gå på toa inatt... hihi!


See Yah!

Möblering :D

Idag kan man väl säga att jag praktiskt taget är klar med möbleringen efter ca 1 vecka :) Hehe! Har nog inte varit så här rent sen jag flyttade in. Och jag sover betydligt bättre nu än vad jag gjort tidigare. Och det är väl ändå huvudsaken. Är rätt så nöjd faktiskt. Reaktionerna från våra gäster har väl varit lite blandat :) hehe! Har nämnligen skiftat vardagsrum och sovrum... Tro det eller ej men jag tycker att det nya vardagsrummet är mycket mysigare än innan.. Lite mer stilrent än tidigare. Plus att nu kan jag ha alla mina privata papper och sånt i det nya sovrummet, precis som jag vill ha det.

Har väl inte gjort så mycket annat idag. Syrran och hennes pojkvän har varit på besök..
Just ja... sen vid kl. 13:30 ungefär när jag fortfarande gick i morgonrock så knackade det på dörren... trodde naturligtvis att det var syrran som kom men icke.. Det var en man som undrade om vi i denna lägenhet hade fönster med markiser mot Dalgatan. Ja, svarade jag.. och fattade ingenting :) Då sa han att dom höll på att byta ut de gamla och undrade om han fick komma in lite senare när dom var klar hos grannen. Självklart tyckte jag... hehe! fördelen med de gamla var att de var blå.... Älskar blått! <3 Men jag tror faktikst att jag gillar dom nya också.. Passar juh iof. fasaden mer än de gamla.  Dom är randiga i färgerna grått och beiget i en ljusare nyans..... Okej... sitter och tittar på dom nu... okej okej jag gillar dom.

Nej... nu ska jag och Älskling hitta på något att äta..


See Yah!

Kristianstad.....

Nu äntligen är vi här nere.... Jag, Älsklingen, Mamma, Pappa, Brorsan, Syrran och hennes darling... och kusin också:)

SM... Själva skyttet börjar imon för våran del... Åkte hemifrån vid 23:30 tiden igår kväll... FY FAN.. kändes som att vi aldrig kom fram. Men nu äntligen.. :D

Har varit och ätit tidigare på ett ställe som heter Frasses... JÄVLA SKIT STÄLLE om jag får uttrycka min åsikt... Skit dålig service och fruktansvärt otrevlig personal.... och inte nog med det... man fick inte det man hade beställt.... nej... det får i betyg 10 minus av 10 möjliga.

Nu ska jag försöka väcka alla som ligger i sina rum och sover så vi kan ut på upptäcksfärd:) hehe.. Sova kan dom faan göra hemma!


See Yah!

RSS 2.0