ÄNTLIGEN!

Igår kväll var vi framma... äntligen! Åt lite mat och hann inte just göra så mycket mer. Satt och pratade lite också.. Nu sitter vi bara och väntar på att klockan ska bli två. En polare till min sambo slutar då. Och efter det ska vi åka och kolla på det vi bl.a. kom ner  för att göra :) Har verkligen fjärilar i magen. Nej nu ska jag gå och vara social med svärmor.. Skriver kanske lite senare;)


See Yah!

Hej Igen :P

Hmmm... 
Ja vad kan man säga... det pirrar som f***n i magen.. Imorgon åker jag och min sambo ner till Linköping. Ska bl.a. ner och hälsa på hans underbara mamma och hennes man. Saknar dom nått så fruktansvärt. Ska låna mammas bil ner dit eftersom den dra så pass mycket mindre än våran.

Ska även se om jag hinner lämna tillbaka "Waldemar" till en av mina arbetskollegor.. :D HAHA!!
För er som undrar vem "Waldemar" är så kan jag förklara följande...
Han är en.. öhh... typ uppstoppad sak med overall, hörselskydd, handskar och mössa.. Det är ingen av oss nere på jobbet som riktigt gillar honom :) hihi... Han e juh otäck!!
Han skapades av någon anledning för att skrämma en annan av mina arbetskollegor. (Brukar hitta på lite elaka saker mot varandra, helt ofarliga dock.) Helt plötsligt en morgon så satt han där vid hennes arbetsbänk. Sen efter det så har han varit på besök  hemma hos några av oss.
Som på min födelsedag satt han i trapppuppgången.... GAAHH!! gissa om jag höll på att skita på mej.. :)
Han sitter fortfarande kvar med en ölburk i ena "handen". hehe!

Nej nu ska jag fixa lite innan Darling kommer hem....


See Yah

Första Inlägget :P

Hmm.. har väl inte riktigt kommit igång än... just nu är syrran här och hjälper mej lite.. så vi får väl se vad det blir av det hela :D

SeeYah!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0